Taktvätt Stockholm

Underhåll och skötsel av tak •

Om oss

Vi är proffs på taktvätt

Vi som arbetar hos Björks Ingarö / Tvättataket.nu är väl medvetna om att väder och vind utsätter taket för ständiga påfrestningar och det är av yttersta vikt att man underhåller sitt tak så att det inte blir skadat. Genom åren har vi skaffat oss en gedigen erfarenhet om hur våra kunder kan undvika problem med exempelvis läckage. Vi erbjuder tvättning, rengöring och målning av alla olika sorters tak så att du inte skall få några problem i onödan.

Vi brinner för nöjda kunder

Björks Ingarö / Tvättataket.nu sätter dig som kund i främsta rummet. Vi vet hur viktigt det är med nöjda kunder och tummar aldrig på kvalitén när vi utför våra uppdrag. Vi värnar om flexibilitet och god kommunikation. Genom åren har vi servat kunder i hela Storstockholm. Under våra uppdrag har vi framförallt hjälpt privatpersoner med deras projekt men vi kan även ta oss an större arbeten.

Vi värdesätter kvalitet

Sprickor i takpannor eller mossa på taket kan ge dig framtida problem. Kontakta oss när du misstänker att taket behöver ses över. Vi gör gärna en besiktning av ditt tak och därefter tar vi tillsammans fram den bästa lösningen som passar utifrån dina önskemål och budget.

Våra taktvättare har mångårig branscherfarenhet vilket gör att du som kund alltid kan känna dig trygg när du anlitar oss.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  Vi är en firma som arbetar med komplett takunderhåll hos kunder i hela Storstockholm.

  Adress:
  Lillängsbergsvägen 19
  134 61 Ingarö

  Telefon:
  010-4100724

  E-post:
  offert@stockholmtaktvatt.se

OM OSS

Vi är en firma som arbetar med komplett takunderhåll hos kunder i hela Storstockholm.

Stockholmtaktvätt.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Björks Ingarö / Tvättataket.nu kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Lillängsbergsvägen 19
134 61 Ingarö

010-4100724

offert@stockholmtaktvatt.se