Taktvätt Stockholm

Underhåll och skötsel av tak •

Om ROT-avdraget

Avdrag för takarbeten

Sedan regeringen införde ROT-avdraget på 1990-talet har det nyttjats flitigt. Förkortningen ROT står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Skattereduktionen ger dig som anlitar oss på Taktvätt Stockholm en möjlighet att dra av 30 % av den totala arbetskostnaden. Ett villkor för att du ska kunna använda dig av avdraget är att arbetet utförs i en fastighet som du äger och helt eller delvis är bosatt i. Skatteverkets regler gör även gällande att den bostad där arbetet utförs ska vara äldre än fem år.

En möjlighet att sänka arbetskostnaderna

Ett ROT-avdrag är personligt och den maximala summan ligger för närvarande på 50 000 kronor per år och per person. För den som ska utföra omfattande takarbeten kan det vara bra att veta att om ni är två personer som tillsammans äger bostaden där jobbet ska utföras, blir maxbeloppet 100 000 kronor. Tänk på att ROT räknas till samma summa som RUT-avdraget, det skatteavdrag som kan användas vid hushållsnära tjänster.

ROT hamnar direkt på fakturan

Om du uppfyller villkoren för ROT-avdraget och tar hjälp av oss med din taktvätt i Stockholm så tar vi hand om pappersarbetet. Tack vare fakturamodellen hamnar avdraget direkt på den slutgiltiga fakturan och som kund slipper du onödigt krångel. I samband med skapandet av din faktura sköter vi kontakterna med Skatteverket.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  Vi är en firma som arbetar med komplett takunderhåll hos kunder i hela Storstockholm.

  Adress:
  Lillängsbergsvägen 19
  134 61 Ingarö

  Telefon:
  010-4100724

  E-post:
  offert@stockholmtaktvatt.se

OM OSS

Vi är en firma som arbetar med komplett takunderhåll hos kunder i hela Storstockholm.

Stockholmtaktvätt.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Björks Ingarö / Tvättataket.nu kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Lillängsbergsvägen 19
134 61 Ingarö

010-4100724

offert@stockholmtaktvatt.se