Taktvätt Stockholm

Underhåll och skötsel av tak •

Takmålning

Taket på en byggnad fungerar som skydd och får stå emot både väder och vind. Med tiden kommer det ge upphov till slitage och då behövs en form av underhåll för att livslängden inte skall förkortas. I många fall går det att göra en takmålning istället för att göra en totalrenovering. Vi på Taktvätt Stockholm hjälper er om ni vill måla om taket. VI använder enbart moderna och effektiva verktyg samt färg som kommer från ledande tillverkare.

Vi målar betongtegel- och plåttak

Vi hjälper er måla tak av både plåt och betongtegel. Fördelen med att välja att måla ett tak med betongtegel är att det är enkelt att enbart byta ut pannor om de skadats eller gått sönder utan att det syns på helheten. En målning gör att de smälter in och får samma nyans som resten av taket. Plåttak är bra att måla för att undvika rostskador och eventuella övriga behov av takvård till följd av dessa. Även om plåten redan har mindre rostskador kan en målning förhindra att den sprids.

Vi tar hand om er takmålning i Stockholm

När ni kontaktar oss för att få hjälp med takvård är ni garanterade ett effektivt arbete och ett bra resultat.

 • Vid en målning utför vi allt nödvändigt grundarbete, som tvätt och borttagning av mossa
 • Eftersom vårt arbete sker på höga höjder är vi noga med säkerhet
 • När vi målar om ett tak får det en längre hållbarhet

Vi målar ditt tak i Stockholm till ett förmånligt pris

I många fall kan det vara ekonomiskt effektivt att göra en takmålning i Stockholm istället för att montera ett nytt tak. En målning gör att hållbarheten blir längre och att byggnaden får ett fräscht utseende. Vi erbjuder er hjälp med såväl målning som takunderhåll i Stockholm till ett bra pris. Vi baserar den offert vi kan ge er på just er fastighet och vilka behov taket har. Självklart går det bra att ta emot kostnadsförslaget innan ni bestämmer er för om ni vill ta vår hjälp med taket.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  Vi är en firma som arbetar med komplett takunderhåll hos kunder i hela Storstockholm.

  Adress:
  Lillängsbergsvägen 19
  134 61 Ingarö

  Telefon:
  010-4100724

  E-post:
  offert@stockholmtaktvatt.se

OM OSS

Vi är en firma som arbetar med komplett takunderhåll hos kunder i hela Storstockholm.

Stockholmtaktvätt.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Björks Ingarö / Tvättataket.nu kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Lillängsbergsvägen 19
134 61 Ingarö

010-4100724

offert@stockholmtaktvatt.se