Taktvätt Stockholm

Underhåll och skötsel av tak •

Takunderhåll

Vi som arbetar på Taktvätt Stockholm ser till att taket på din fastighet bibehåller ett gott skick. Våra medarbetare har den erfarenhet som krävs för att taket ska vara stabilt, säkert och fortsätta vara snyggt år efter år. Till oss kan du vända dig när du är i behov av takrengöring, rensning av hängrännor eller har ett tak som behöver målas om. Ett regelbundet takunderhåll förhindrar skador och dyra kostnader. Vi ser till att vidta de åtgärder som behövs.

Tack vare ett regelbundet underhåll behöver du inte byta tak

Att regelbundet ta hand om sitt tak lönar sig i längden och minskar dina utgifter för takrenovering. När vi kommer hem till dig går vi noggrant igenom takets skick och ser efter vilka åtgärder som behöver sättas in. Våra medarbetare kan hjälpa dig oavsett om du har ett plåt- eller ett tegeltak. Vanligen brukar ett plåttak med några år på nacken behöva målas om vart tionde år. Ett annat vanligt problem som vi åtgärdar genom takrengöring är alger och mossa. Påväxt kan vara ett stort problem då växtligheten fräter sönder takpannorna.

Fördelarna att ta hjälp med takunderhåll i Stockholm är många

Det finns flera anledningar att anlita oss för att se över ditt tak för takrenovering och underhåll:

 • Ett underhållet tak har större motståndskraft mot naturens krafter
 • Skador upptäcks, något som i sin tur leder till en sundare fastighet
 • Taket håller sig snyggt och ser nytt ut

Vi underhåller ditt tak i Stockholm till ett bra pris

Vi brinner för vårt yrke och är stolta över att kunna erbjuda takunderhåll i Stockholm till förmånliga priser. Ett välmående tak som är rent från påväxt är inte bara vackert att se på, det är även en investering för att ditt hus ska må bra i det långa loppet. Vi utför ett varsamt underhåll och en takrenovering som gör att även mycket slitna takpannor blir som nya igen. Kontakta oss när du behöver taktvätt i Stockholm till ett bra pris eller om du vill veta mer om våra övriga tjänster!

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  Vi är en firma som arbetar med komplett takunderhåll hos kunder i hela Storstockholm.

  Adress:
  Lillängsbergsvägen 19
  134 61 Ingarö

  Telefon:
  010-4100724

  E-post:
  offert@stockholmtaktvatt.se

OM OSS

Vi är en firma som arbetar med komplett takunderhåll hos kunder i hela Storstockholm.

Stockholmtaktvätt.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Björks Ingarö / Tvättataket.nu kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Lillängsbergsvägen 19
134 61 Ingarö

010-4100724

offert@stockholmtaktvatt.se